Капитанът на Националния отбор по футбол Ивелин Попов  призова за

...
Капитанът на Националния отбор по футбол Ивелин Попов  призова за
Коментари Харесай

Ивелин Попов преди мача с Франция: Не ни отписвайте!

Капитанът на Националния тим по футбол Ивелин Попов  призова за поддръжка на отбора ни в съботния дуел с Франция (21:45 часа). Попето няма да играе поради наказване, само че сподели,  че съотборниците му имат сили да вземат максимума против " петлите " вкъщи.

" Франция е много сериозен тим, само че има още мачове в групата, може да стане въртележка. В тези два мача ще се постараем да вземем оптимален брой точки, тъй че дано в действителност да не ни отписват. Малката крачица ни липсва да реализираме постоянството, с цел да имаме образ и да играем добре и като посетител. Като домакини сме в действителност положителни, само че мощният тим си личи, когато играе по този начин и на открито.

Мачът в Беларус повлия отрицателно, такова време беше, че бяха свършили шампионатите. Имаше играчи от родното състезание, които не бяха играли по доста време, трябваше да влизат занапред във форма. Върнете се в този момент във времето и помислете да бяхме имали в този момент и тези три точки от Минск. Но това е футболът ", разяснява Попов на днешната конференция въз основата на Националния тим. 

НАШАТА КВАЛИФИКАЦИОННА ГРУПА ЗА МОНДИАЛ 2018
ВСИЧКИ ГРУПИ В БИТКАТА ЗА СВЕТОВНОТО В РУСИЯ​
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР